Денков- Габриел

Свързани новини

09.06.2023 12:09

Денков лично ще наблюдава дейността на 13 ведомства, а Габриел – на 4

Видян 902 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Министър-председателят акад. Николай Денков разпредели функциите по координация на общата политика на правителството и дейности по взаимодействието с органи на изпълнителната власт към Министерския съвет, съобщиха от правителствената информационна служба.



Премиерът акад. Денков лично ще наблюдава дейността на: Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“, Държавната агенция за бежанците, Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, Държавна агенция „Разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“, Държавна агенция „Технически операции“, Държавната комисия по сигурността на информацията, Държавната комисия за стоковите борси и тържищата, Националната агенция за оценяване и акредитация, Националната агенция за професионално образование и обучение и Агенцията за публичните предприятия и контрол, Националния статистически институт и Патентното ведомство.  


Заместник министър-председателят и министър на външните работи Мария Габриел ще осъществява взаимодействието на правителството с Държавна агенция „Архиви“, Агенцията за ядрено регулиране, Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и Държавната агенция за закрила на детето.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева