01/02

Свързани новини

11.02.2018 19:02

71 загинаха при падане на самолет край Москва

Видян 1410 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Руски пътнически самолет, извършващ полет по вътрешни линии се разби край Москва малко след излитането си от едно от нейните 3 основни летища - Домодедово, съобщи ТАСС. Машината, 7-годишен АН 148, е возела 71 души. От тях 65 са били пътниците, а 6 души са се числяли към екипажа.  Самолетът на Саратовските аеролинии е извършвал полет от Москва за уралския град Орск. Първоначалната версия е, че причинител на катастрофата, от която най-вероятно няма да се намерят оцелели, е лошото време. През последните две седмици районът на Москва е атакуван от незапомнени от десетилетия дори там снежни бури и ураганни ветрове.


Вестта за проблем със самолета се появи, когато той изчезна от радарите мако след излитането. Свидетели от покрайнините на Москва разказват, че дори са видели как е паднал. Веднага на място е пристигнал транспортният министър на Русия. Тече разследване. Въпросителните са свързани с факта, че руските самолети са изключително надеждни и ако не бъдат свалени, падат по-рядко от останалите. Особено изненадващо е за този, който е само 7-годишен. Огромната част от инцидентите с машини на тамошни авиокомпании са с Еърбъс и Боинг.


"Руският президент Владимир Путин е изказал съболезнования на близките и семействата на загиналите в самолетната катастрофа", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Държавният глава е разпоредил създаването на специална комисия, която да разследва инцидента. "До момента няма постъпила информация за пострадали български граждани при инцидент с разбил се пътнически самолет в Подмосковието", съобщиха от Външното ни министерство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.