Свързани новини

05.09.2017 12:29

Путин: Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него

Видян 2471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
"Той (Тръмп) не ми е годеница, и аз не съм му годеница, не съм му годеник, ние се занимаваме с държавна дейност". Така руският президент Владимир Путин отговори на въпрос на журналист дали се е разочаровал от Тръмп.


  Путин изрази надежда, че ще намира компромиси с президента на САЩ Доналд Тръмп в интерес на двете страни и на други държави.

"В дейността си Тръмп се ръководи от националните интереси на своята страна, а аз - на моята. Много разчитам да ни се удаде, както е казвал и президентът на САЩ, да намираме някакви компромиси при решаването на двустранните и международните проблеми, за да се решават те в интересите както на американския, така и на руския народ, и в интересите на много други страни, имайки предвид голямата ни отговорност за международната сигурност", каза Путин в края на визитата си в Китай, цитиран от ТАСС и БТА.

Путин отбеляза, че смята за некоректно да обсъжда развитието на вътрешнополитическата ситуация в САЩ. "Това не е наша работа, това си е работа на Съединените щати", каза той.

Путин напомни, че Москва и Вашингтон са се споразумели да изравнят броя на дипломатическите служители в Русия и САЩ. В Русия са работели около 1300 американски дипломати, а руските в САЩ са 455.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец