Свързани новини

20.07.2017 10:57

Симеонов: Съжалявам, че изразих лично мнение за добавката за стаж

Видян 1974 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Без някой да го е искал от мен лично изказвам съжаление за отзвука, който предизвикаха думите ми, личното ми мнение. Преценявам, че беше грешка да казвам личното си мнение, защото то се прие като позиция на правителството и се наложи да се влиза в този неприятен обяснителен режим. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в Министерски съвет след среща с премиера Бойко Борисов и синдикатите, предаде Фокус.

„Съжалявам, че съм си изразил личното мнение, ще се постарая занапред това да не се повтаря“, коментира той. „Току що приключи среща при министър-председателя с присъствието на министъра на финансите, както и представителите на синдикатите. Срещата беше предизвикана от широкия медиен отзвук от мое изявление, което изрично подчертах, че е лично по повод виждането ми по въпроса за т. нар. клас“, посочи вицепремиерът.

 „На срещата обсъдихме както този въпрос, така и като цяло работата на Националния съвет за тристранно сътрудничество и се обединихме се около позицията, че всички теми, свързани с трудовото законодателство, трябва да бъдат обсъждани там“, обясни Валери Симеонов.

Той допълни, че предстои да се въведат организационни промени в работата на съвета с приемането на програма, в която да са заложени всички спорни и актуални въпроси.


От своя страна, синдикатите заявиха след срещата, че темата за клас „прослужено време” не е във фокуса на общественото внимание и днес е била свалена от дневния ред. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак