Свързани новини

15.06.2017 16:49

Цигани нападнаха клиент на пазара Димитър Петков

Видян 2232 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жена е била удряна от цигани пред очите на петгодишната си внучка на пазара Димитър Петков в София, показва репортаж на Bulgaria ON AIR. Причината - искала да й сменят черешите, които й притеглили, защото по-голяма част от тях били развалени. Потърпевшата Нели Томова се оплаква, че на сигнала й не са се отзовали от полицията.


Софиянката разказа за случая и в социалната мрежа: „Започна да крещи по мен (продавача - бел. ред): Изгони ми всичките клиенти, няма да ти върна парите, няма да ти дам череши. Това всичко пред внучката ми и пред цялата опашка. Изкрещях да не ме докосва. Изведнъж, без да разбера откъде, изскочиха други. Две жени започнаха да ме удрят. Обиколиха ме отвсякъде. Уплашиха детето много. То започна да пищи и да реве. Опитвах се да го предпазя от тях”.


От всички зяпачи наоколо се намесили само двама души - мъж и жена. Те обещали да останат с беззащитната дама и детето, за да изчакат полицията и да свидетелстват.


Пострадалата Нели се обадила на спешния телефон 112. Вдигнал й дежурният от 3 Районно. Служителят на реда я предупредил да стои настрана, защото циганите там били много агресивни. Въпреки това никой от полицията не се явил на място. Томова е благодарна единствено на мъжа и жената –очевидци, които са я защитили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева