Свързани новини

05.05.2017 09:49

Симеонов: Един да се издъни, всички сме свършили

Видян 1489 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Гледам на Министерския съвет като на екип, един от нас да се издъни, всички сме свършили. Това коментира съпредседателя на "Обединени патриоти" и лидер на НФСБ Валери Симеонов, който заема поста вицепремиер за демографската и икономическата политика в кабинета "Борисов 3" в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия. „Ние няма да позволим да провалим доверието, което ни е гласувано. Освен това аз гледам на целия Министерски съвет като на екип. Един от нас да се издъни, всички сме свършили. Залогът е много голям. Отговорността е много голяма”, каза още той.



„Икономическите фактори са тези, които диктуват поведението на цели политически партии, но не мога да бъда конкретен. ГЕРБ е под обстрела на тези икономически интереси, защото е нормално всеки да търси някаква печалба, опитвайки се да използва общински или държавни структури. Това е нормална практика на Прехода”, добави Валери Симеонов и припомни думи на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, който казвал, че Движението за права и свободи е етническа партия.



„Те са избрали тази стратегия да изкарат Патриотите като крайни националисти. Това е координирана стратегия”, отбеляза Симеонов.
Той коментира и обвиненията срещу него, че негов мотел е използван с държавни пари за военни, които пазят границата. „Нямам никакви взаимоотношения с държавата. Този мотел е ремонтиран цели 10 години, за да бъде пуснат през юни миналата година. В момента там има настанени 15 военнослужещи. Няма да допусна някой да лобира за моя мотел. Мотелът е със 130 места, сега има 15 души. Какво, да ги изгоня, защото са войници ли?”, заяви Симеонов и поясни условията, при които са настанени българските военнослужещи.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион