02.05.2017 09:45

Нинова: БСП има мисия - справедливостта

Видян 1619 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако се нуждаеш от защита, БСП е насреща”, с тези думи се обърна лидерът на червената партия Корнелия Нинова към хиляди съмишленици и симпатизанти по време на митинг шествие на социалистите в неделя за Международния ден на труда. "Ако си един от тези българи, които днес живеят трудно, не могат да си плащат сметките, ако имаш работа, но се притесняваш дали утре ще я имаш, ако имаш дом, но не можеш да го поддържаш, ако се притесняваш за своята сигурност и сигурността на семейството и на децата си, искам да се обърна към теб: Не се предавай! Имаш съмишленик. Имаш защитник! Ние, българските социалисти ще направим всичко по силите си, за да ти помогнем да имаш контрол над живота си, за да получиш това, което заслужаваш заради труда си, таланта си и качествата си", заяви Нинова и добави, че мисията на БСП е справедливостта.


Калоян Паргов, председател на столичната организация на столетницата допълни: „Гневни сме, защото бедността убива страната ни". След него зад микрофона застанаха още активисти от БСП.


Синдикатите КТ Подкрепа и КНСБ също празнуваха Международния ден на труда, отбелязан за пръв път в Чикаго, САЩ, преди 131 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева