Свързани новини

12.10.2016 14:40

Не са само Цецка и Пищова

Видян 2585 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предаването Още от деня на БНТ, в което Поли Златарева се справя доста по-успешно от Димитър Цонев, защото задава въпроси, а не отговори на политиците, е най-голямото шоу в България в момента. Защото дава възможност на всички кандидат-президенти да се изложат по два пъти. От което народът вижда, че смешките в тази кампания не ги пускат само Цецка Цачева и Митьо Пищова.


ЕкстрасенсКата и народна лечителка Йорданка Колева, известна в езотеричните среди като Йоана Рубин, нарича себе си Умният президент. Озадачаващо е обаче колко световни лидери нарича свои близки.


„С приятеля Дейвид (Камерън) извикахме приятелката ни Ангела Меркел


на конференция, на която аз водех протокола. Путин, който също ни е приятел, не можеше да кацне в богатия град в богатата държава, където бяхме, и затова кацна в Белград. Журналистите се чудеха при кого е отишъл. Дойде при мен. Приятел ми е и Порошенко, но най-много външният му министър Климкин”, твърди жената, която разправя, че тя дава акъл на немския канцлер как да прави политика с бежанците.


Приятели на най-високо ниво има и Кемил Рамадан, който въпреки името е бил деец на Българското Национално Обединение, или както там се казва великата партия, която обаче на тези избори стои зад кандидатурите на прелестната двойка Пишова – Шишарката. Той брои един президент на руска република и арабски принц от ОАЕ за свои „близки приятели”.


„Или Кадиров, или шейх Мансур на Ман Сити ще ми дойде на гости


и ми е обещал от Абу Даби да дава по 1 милиард долара за бедните българи всяка година”, заявява якият бизнесмен, който се хвали, че кара „Порше, Ферари, Ауди S8” и други  хай клас машини. Бойният другар на вицепремиера на Обединените арабски емирства обаче след гръмовното си участие в БНТ, в което каза поне 4 пъти, че не пие, не пуши и карти не играе (това във връзка  с поредните записи на Двете каки Янева и Ченалова), провидя в мрежата заговор на властта срещу него в арестуването на лилавия му Кайен от скоби за неправилно паркиране в синята зона на София.


Ще кажете – не е истина! Не, истина е!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес професионалните ви умения ще бъдат високо оценени

Днес професионалните ви умения ще бъдат високо