Свързани новини

06.07.2016 17:44

Скандалът Хилари удари България, засега тя се спаси

Видян 2629 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Хилари Клинтън е виновна, но няма да бъде преследвана за престъпление по служба заради изтичането на над 2000 нейни мейла, съдържащи свръхсекретна информация, поради неспазване от страна на кандидат-президента на законите и разпоредбите на САЩ. След избухването на скандала с тайната среща на нейния съпруг и бивш президент Бил с главния прокурор на САЩ – също представител на партията, която нарича себе си Демократическа, и прехвърлянето на делото към ФБР, неговият шеф Джеймс Коми потвъри, че като държавен секретар Хилари е виновна – нарече го „екстремно незагрижена”, но даде да се разбере, че разследването срещу нея ще остане административно, а не наказателно, както е по закон. Причината е, че ако това би станало, тя би отпаднала като кандидат за Белия дом. Напомняме, че и ФБР се управлява от администрацията на САЩ в момента, която е от Демократическата партия, чиято номинация е г-жа Клинтън.


С тази лекция по „демокрация”, излезе и още един скандал – Уикилийкс започна да пуска части от хакнатите мейлове на Хилари. Според международната преса този процес се контролира от Кремъл, който притежавал тайната кореспонденция след пробива.


Едва ли е случайно, че сред първите ударени беше България и то точно по актуалната тема – спирането на АЕЦ Белене. Както 19 минути многократно е писал, а документите сега потвърдиха, българското правителство само обещава на Хилари прекратяване на проекта при нейното последно посещение у нас. Реченото става сторено, което лично външният министър в първия кабинет на ГЕРБ Ники Младенов е докладвал на помощника на заместника на г-жа Клинтън (б.р.йерархията е показателна за отношението към нас), което тя оценява като „НЕЛОША РАБОТА”.


Истинността на писмото бе потвърдена от самия Николай Младенов, който в оправдателен текст във Фейсбук каза, че той е информирал нашите съюзници. А Бойко Борисов казал на Путин, добавя Ники, с което хвърля камък по премиера, тогава и сега.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец