Потребителите да купуват български козунаци за Великден, посъветва Марияна Кукушева, председател на УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите. Понеже тя не спомена, ние добавяме и причината. Тя е, че вносните продукти са произвеждани отдавна и са наблъскани с консерванти.
Пред Фокус шефката на хлебарите заяви, че когато хората избират козунак, е важно да четат съдържанието на етикета: „Изберете продукция, която е опакована, на която има посочен производител и съдържание на козунака.
Притесняваме се, че сивият сектор не опакова своите изделия, а обикновено се опитва да ги продаде през нерегламентирани малки търговски обекти, така че да изглеждат като току-що приготвени.
Козунакът по своему като изделие не крие риск за здравето, понеже е хляб.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Съд в Санкт Петербург постанови ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу
По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:
- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?
Тя си поглежда гърдата и възкликва:
- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!
Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.