Свързани новини

21.04.2015 17:45

Атанасова скочи на Орешарски за КТБ

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на временната анкетна комисия за проучване на случая с Корпоративна търговска банка (КТБ) Десислава Атанасова обвини бившия премиер Пламен Орешарски, че е скрил доклад на ДАНС за финансовата стабилност на страната от парламента, пише БЛИЦ.


 


„Министерският съвет не е внесъл в Народното събрание доклад на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) за 2013 година, в който е имало предположения по отношение финансовата стабилност на страната”, обясни Атанасова след днешното закрито за журналисти заседание на комисията.


 


Народните представители днес изслушаха председателя на ДАНС Димитър Георгиев и директора на финансовото разузнаване в агенцията по случая с КТБ.


 


„Трябва да се изясни защо докладът на ДАНС за дейността му през 2013 година, който е ежегоден доклад съгласно закона, е внесен от ДАНС в Министерския съвет, но не пристига в Народното събрание”, зададе въпрос Десислава Атанасова и уточни, че това е станало по времето на Пламен Орешарски.


 


"От ДАНС твърдят, че докладът е бил внесен в Министерския съвет, но след това е бил върнат. Така или иначе, той не е стигнал до Народното събрание. В доклада е имало и предположения по отношение на финансовата стабилност на страната", каза още Атанасова, но не разкри дали в него е имало информация за застрашаване на финансовата стабилност на страната точно заради КТБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв