Свързани новини

04.03.2015 14:52

Борисов за оставката на Вучков: Дребни ченгеджийски номера

Видян 1571 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Дребни ченгеджийски номера" нарече премиерът Бойко Борисов оставката на министъра на вътрешните работи Веселин Вучков, която бе подадена изненадващо днес на правителственото заседание.


"Днес тук е стратегическа делегация, директорът на ФБР Джеймс Коми е дошъл в България, защото има ново правителство, а те ме занимават с дребни ченгеджийски номера", бе коментарът на Борисов на пресконференция след среща с президента на Азербайджан Илхам Алиев. 


"Занимават ме с дребни номера, докато аз се опитвам да възстановя държавата, и ми сервират това в стратегически ден. Политически правилно ли е това? Подкрепящо правителството ли е, изнудване ли е", запита Борисов, след като вътрешният министър хвърли днес оставка по време на правителственото заведение.


"Нима в парламента има някой по-разбирач от службите и какво да се направи в МВР, и какво и колко струва там? Нима заслужавам в днешния ден да ми правят тия номерца. С цялото ми уважение към тях, правителство нямаше да има поне четири пъти досега. Вместо да се стегнат да работят, те ми задават гатанки", коментира Борисов.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак