Свързани новини

18.12.2014 16:45

Михнева на съд за 300 000 лв.

Видян 1783 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Маргарита Михнева ще бъде съдена от Обединени енергийни търговци за 300 000 лв., обяви собственикът Ангел Божилов. Една от най-големите фирми за търговия с ток на Балканите бе замесвана активно през последните дни от нея във всякакви казуси. Незнайно защо за бизнес атаките бе използван като повод фактът с изчезването на Петко Сертов. Последната месторабота на изчезналия преди 2 седмици основател на ДАНС беше като консултант именно в ОЕТ.


Шефът на фирмата Ангел Божилов показа пред медиите документи по всички казуси, коментирани от Михнева. Първият от тях бе посветен на фирмата Имобилиенфервалтунг ЕООД от кръга на бившия депутат Ламбовски, който също атакува компанията напоследък. Тя дължи според спечелено дело 1 007 413,22 евро на кредитора си ОЕТ и 39 406,58 лв. държавна такса.


Вторият документ бе сертификат за рейтинг от Глобал маркет рипорт, удостоверяващ, че ОЕТ е една от само 390 електрокомпании в света в категория Силни. Тези фирми, които международната агенцият изследва, са 1000 от цялата планета. ОЕТ като обем на търговията си е №701, но е една от 174 с тройно нарастване спрямо това на световния пазар.


Божилов показа и трети документ – този път от арбитражния съд на БТПП, който удостоверява, че ОЕТ осъжда Вивид пауър, която според Михнева е фирма на Божилов, за 7 120 287, 32 евро.


Последният документ доказва, че не турски гражданин съди Божилов, а той е дал на турската прокуратура и тя е завела наказателно дело срещу  Исмаил Турал за злоупотреба със служебно положение.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей