Свързани новини

27.11.2014 16:57

Двама души сложиха край на живота си заради бедност

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В сряда двама души сложиха край на живота си заради финансови проблеми. Вчера личните драми обиколиха медийното пространство.


Първият случай е с 48-годишна жена, която се хвърли от скала в парк Кайлъка в Плевен и издъхна на място. Сигнал за инцидента на тел. 112 подали случайни минувачи в сряда сутринта. Те забелязали безжизненото тяло на самоубийцата да лежи под някогашната парашутна кула. На мястото веднага пристигнали екипи на спешна помощ и полицията. Разследващите открили до мъртвата  дамската й чанта, в която имало бележка с текст: ,,Извинявай, че те предадох''. Прощалното писмо било адресирано до съпруга на самоубийцата. Близки до почерненото семейство разказаха, че то имало финансови проблеми, трудно изплащало кредит. Жената направила съдбовната стъпка от отчаяние, разкриха криминалисти.


Самоубийцата оставя сирак едно дете. При огледа ченгетата не открили данни за насилие.


От Община Плевен обясниха, че миналата година парашутната кула е била премахната от върха на скалата, тъй като мнозина слагали край на живота си с полет от високото място.


Вторият самоубийствен акт, отново заради бедност, се е развил във видинското с. Воднянци в сряда през нощта. 63-годишен мъж е открит мъртъв от съпругата си в дома им. Човекът сложил край на живота си като се прострелял смъртоносно с газов пистолет в главата.


При извършения оглед от криминалисти не били открити видими следи от насилие.


Семейството живеело много бедно, имало пари само за хляб и вероятно това го е тласнало към фаталното решение, предполагат съселяните му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.