Свързани новини

26.05.2014 10:05

Нова тапа блокира Цариградско шосе

Видян 1220 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До края на седмицата за шофьорите на Цариградско шосе ще има втора тапа. Причината е, че Столичната община е планирала да започне и ремонтът на надлеза за летището. Обновяването на моста при 4-ти километър обаче продължава, като дори се забави заради обилните валежи този месец. Днес се очакват резултатите от проверката на ДНСК дали хидроизолацията там е качествена.


От събота пък започна обновяването на 10-километров участък от Ботевградско шосе - от ул. Летоструй до Околовръстното. Ще бъдат ремонтирани 5 подлеза и 5 моста, както и връзката с бул. Владимир Вазов.


Стойността на проекта е малко под 10 млн. лева. „Освен основен ремонт на пътните платна ще има и подмяна на осветителните тела и поставяне на маркировка за велоалея”, каза заместник-кметът по транспорта Любомир Христов, който провери ремонта на място. Строителните работи тук трябва да приключат до края на годината.


До 8 юни се забранява влизането на превозни средства по южното платно на бул. Владимир Вазов между ул. 61 и бул. Ботевградско шосе. Движението на автомобили е в северното платно - две ленти за входящото движение посока център и една лента към Околовръстното. „На този етап няма затруднения в преминаването на този участък”, каза Христов. Заради ремонта до 8 юни включително се променят  маршрутите на автобуси №78 и 119. Освен това се измества спирка Сервиз Изток в посока бул. Ботевградско шосе преди зоната за престрояване на кръстовището на бул. Вл. Вазов с ул. 61.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,