Свързани новини

11.11.2013 16:40

Разкрит е убиецът на Жоро Илиев

Видян 14723 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

МВР посочи убиеца на Жоро Илиев. Това е първото знаково покушение на прехода, разкрито от полицията. Пред ТВ7 главният секретар Светлозар Лазаров посочи Райко Кръвта. Причината е унижение, на което го подложил Главния. Императорът на ВИС не просто пребил жестоко, а и издевателствал над пернишкия бос.


Това станало по причина на съществуващ между тях конфликт заради търговията с хероин. Кръвта организирал наркотуризъм от София към Перник, защото предлагал по-качествена дрога, с което повелителят на ВИС не бил съгласен.


Не стига това, ами той не пуснал висаджии до пазара в своя регион. Разправил се с назначения от Илиев за наместник в Западна България Васил Гьорчев - Кьоравия. Това засегнало боса и финансово, и на чест и достойнство. Затова унизил перничанина.


Кръвта решил лично да се заеме с очистването на Главния, защото знаел, че нито има време да прави поръчка, нито можел да се довери на някого, защото щели да го изпеят на боса. Решил, че на вълка му е дебел вратът, защото си върши работата сам.


За целта провел специална подготовка и тренировки. После застрелял Жоро в нощта на 25 август 2005 г. пред увеселителния комплекс на Илиев на Слънчев бряг.  "Искал е да изпревари другия", предположи в ефир главният секретар на МВР.


Това обаче не решило проблема му. Наследниците на ВИС не простили убийството на Главния. Те поръчали на Петър Крумов - Пупи покушение срещу Райко Кръвта, чието истинско име е Васил Арарски.


По същия начин, както Стоил Славов преди това се саморазправя с убиеца на своя близък приятел Филип Найденов - Фатик. А после самият той намира смъртта си в атентат. Всъщност, и убийството на Фатик е на път да бъде разкрито, съобщи главният секретар на МВР.


Други от знаковите посегателства на прехода - неуспешните атентати срещу Киро Японеца също са разплетени. Както 19' писа вчера, според МВР зад тези актове стои Йоско. Йосифов имал зъб на СИК-аджията заради конкуренция в строителния бизнес.


Главният секретар Светлозар Лазаров обяви, че се разплита и амфетаминова война, която е предизвикала река от кръв и трупове в бг мафията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей