Свързани новини

02.07.2013 16:56

Озеленяват бул. Витоша

Видян 1064 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнява се проект за озеленяване на обновената част на бул. Витоша в участъка от ул. Солунска"до ул. Неофит Рилски, съобщиха от Столичната община.

Престои да бъдат поставени 48 кашпи и 44 пейки в участъка. Започна поставянето на 50 броя кашпи с петунии по стълбовете за улично осветление. Ремонтните работи на настилката приключиха преди около две седмици. По време на строителните работи бяха изградени нов водопровод и канализация, подменена беше подземната инфраструктура и беше изградено ново осветление.

По време на ремонтните работи бяха реконструирани 9000 квадрата площ като са наредени над 400 000 павета. Гаранционният срок по договор е 5 години и всички ремонти дейности в рамките на този срок ще се извършват за сметка на изпълнителя, информират още от Общината.

Със заем от Европейската инвестиционна банка пък ще се прави отсечката на бул. Витоша между улиците Гургулят и Бяла черква. Проектът предвижда да бъде направен нов релсов път с шумо и виброизолация. Ще бъде подменена изцяло контактната мрежа, както и настилката на тротоарите. Ще се постави нов асфалт, а велотрасето ще бъде възстановено.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци