11.07.2012 16:29

Общинска банка удължава промоцията си за потребителски кредити

Видян 1637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общинска банка удължава промоционалните условия за потребителските си кредити в левове и евро. При кандидатстване за заем, няма да се събират такси и комисиони за проучване и анализ. Промоцията е за всички видове потребителски кредити и ще важи от 10 юли до 10 октомври за всички клонове на Общинска банка в страната.


„Много хора се възползваха от гъвкавите условия на промоцията на Общинска банка през пролетта. В разгара на лятото клиентите продължават активно да търсят преференциални възможности и ние им ги предоставяме. Стремим се адекватно и своевременно да отговаряме на нуждите на потребителите  и да развиваме Общинска банка като модерна и пазарно ориентирана компания”, коментира Иванка Попова, зам.-председател на УС и ресорен на дирекция Банкиране на дребно на Общинска банка.


Размерът на таксите и комисионите за проучване и анализ по искане за кредит варира от 20 до 500 лева в различните банки. Тази сума е от значение за много хора, които търсят промоционални предложения особено активно именно през изпълнените със сезонни разходи летни месеци.


Най-често потребителски кредити се теглят заради необходимост от бързи пари за текущи нужди – планираните за летния сезон почивки и екскурзии, ремонти, сватби, обзавеждане и покупка на автомобил. Близо 75% от хората предпочитат да теглят кредити в левове, а не в евро, заради по-голямото разплащателно удобство с българската валута, констатираха от финансовата институция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.