Свързани новини

03.11.2011 17:12

Пишман крадец полива обир, полицията идва на купона

Видян 2045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екзалтиран от невероятния си успех крадец реши да почерпи цяло заведение и така се издаде.   Бандитът явно за първи път се е озовал с толкова пари в себе си и решил, че трябва да отпразнува удара си. От две кражби той измъкнал общо 5900 лв.
Първият обир е извършен в сряда между 16,00 до 20,00 часа. Щедрият престъпник се вмъкнал в апартамент на първи етаж на ул. Колю Фичето в Шумен и задигнал 2500 лева и 1600 евро и златни накити. Сигнал за станалото подала 47-годишна жена.
58-годишен мъж от село Сушина също се оплакал, че бил ограбен. Ден по-рано той установил липсата на 1800 лева, която била оставена под дюшек на легло. Пред полицейските служители хората, които живеят в къщата обяснили, че са отсъствали всички единствено в понеделник вечерта. Същата вечер се прибрали в дома си, но не установили липсата на парите, понеже в жилището не било разхвърляно. Във вторник вечерта в село Бяла река е забелязан криминално проявеният 42-годишния Ш.Ш. Мъжът имал в себе си необичайна голяма сума пари и черпел наред в кръчма. Около 11,00 часа в сряда той бил открит в заведение в село Иваново, където пиел кафе. Пред полицейските служители разбойникът от Сушина обяснил, че на 31-и около 20,00 часа забелязал, че хората, които живеят в къщата в селото излизат, прескочил оградата на двора и влязъл в дома им. След като взел парите, отишъл в село Бяла река, където отпразнувал случая. После потеглил към Карнобат и Айтос, като се придвижвал с такси. В него е била намерена сумата от 1100 лева, която е върната на собствениците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред