Свързани новини

24.10.2008 15:10

Л. Павлов: Водят се преговори с Валентин Захариев за въглища за „Кремиковци”

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В момента се водят преговори между синдиците на „Кремиковци” и бившия собственик на комбината Валентин Захариев, с цел да се преодолее създалата се аварийна ситуация в предприятието. Това съобщи за Дарик радио лидерът на КТ „Подкрепа" в „Кремиковци” Людмил Павлов. Валентин Захариев е изкупил 36 000 тона въглища от досегашния доставчик на комбината „Ворскла Стийл”. По думите на Павлов от Бургас пътуват 500 тона въглища предназначени за „Кремиковци”. Очаква се те да пристигнат този следобед.


„Мога да кажа това, което съм чул от самия синдик Цветан Банков още вчера вечерта. В 15,30 ч вчера господин Захариев се е обадил на господин Банков и е казал, че 36000 тона въглища, които са на украинската компания Ворскла на Пристанище Бургас, са откупени от него и че въглищата за „Кремиковци” ще пътуват за комбината. В 18 ч това не се случи и директорите на заводите плюс оперативния директор Пламен Стоянов, синдикът и аз присъствах до 1,30 ч се водиха разговори по най-различни канали, че трябва да тръгнат поне 500 тона въглища”, каза Палвлов.


По думите му Въглищата трябва да дойдат този следобед, защото ситуацията в „Кремиковци” става аварийна.


Валентин Захариев е откупил въглищата от „Ворскла Стийл” защото, по думите на Павлов, е казал, че „има интерес да доставя въглища, а за сметка на това да му се даде под наем поточна линия на ПСВ-то”. „Доколкото по думите на синдика Цветан Банков 800000 лв. дължи господин Захариев на „Кремиковци” за газ и други консумативи, които ползва в „Кремиковци” и най-малкото, което трябва да дойде с господин Захариев са 1300 тона въглища”, каза Павлов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец