Свързани новини

17.10.2008 10:13

Галеви обикаляли кафенетата, докато ченгетата ги издирват

Видян 1891 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като онзи ден МВР съобщи, че братя Галеви са в неизвестност, те сами дойдоха в столичното следствие вчера. По думите им, искали да разберат защо са били търсени от спецслужбите, които навестиха офиси, автокъщи и имоти на бизнесмени в Перник, Дупница и София. Братята, Пламен Галев и Ангел Христов, които според ексдиректора на ГДБОП ген. Ваньо Танов са се срещали с Румен Петков, докато бе вътрешен министър заявиха пред журналисти, че никой не ги е призовал по надлежния ред за явяване пред следствието. Когато всъщност станала цялата суматоха, те били „по кафетата в Дупница“ и не се криели от никого.


„Никой не ни е казвал за акцията, ние сами се досетихме, беше въпрос на анализ. След като са се събрали представители на прокуратурата, ДАНС и МВР, значи са замислили нещо. Цяла седмица преди това се говори, че ще има голяма операция, а нас ни канят на разговор в ОДП-Кюстендил, все едно ни обичат там“, разясни Ангел Христов. По думите му братята не търгували с коли и нямало какво да крият за бизнеса им, свързан със строителство и пътни съоръжения.


В същото време след проведената акция Софийска градска прокуратура е образувала производство за пране на пари срещу неизвестен нарушител. Главният прокурор Николай Кокинов отказа да коментира пред 19` дали става дума за двамата дупнишки бизнесмени. Междувременно пред Дарик Танов съобщи за разработка срещу братята, която обаче била спряна след среща им с Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв