Свързани новини

15.09.2009 16:28

Министър поиска да му настанят котката в кабинета

Видян 6313 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на финансите Симеон Дянков е пожелал да бъде устроена неговата фамилна котка в кабинета му. Това да стане посредством настаняване на специална къщичка в представителния офис, която животното да обитава. Досега подобна практика са имали само един – двама американски президенти, а финансистът идва от Световната банка със седалище в Щатите.


Втората му настоятелна молба към служителите било нареждане на специален кабинет за неговата съпруга във ведомството, което управлява. Такава практика също е типична за президентите в някои държави, чиито съпруги получават изключително много писма с прошения за  благотворителни жестове и покани за патронаж на различни културни прояви, та се налага да поддържат отделни канцеларии.


Поразяващата уста, както някои наричат Дянков, има собствен задоекански стил както при работата, така и в публичните си изкзвания. Европейският етикет не му е приоритет.


Същото се отнася и за европейските програми, повечето от които в момента са в десета глуха или кой знае защо са спрени от нас, а не от Брюксел, независимо от крайната необходимост на финансовия сектор от тях.


На всичкото отгоре пиарката на Министерството на финансите, чиято първа пресконференция беше разкритикувана лично от премиера, очевидно работи за насърчаване на гафовете на своя шеф, вместо да го пази, коментират в пресгилдията. Те си обясняват поразителната версия, в която 19’ не може да повярва, с принадлежността на дамата към екипа на Ди енд Ди. В офиса на агенцията, близка до Валентин Златев, тя имала за основна дейност изпращане на факсове, спомнят си нейни колежки. Предполага се, че е възможно от недалновидното пиарстване да се възползва Кръгът Лукойл, към който финансистът не принадлежи. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци