Вега е отговорен за поредица от родни касови хитове, „характеризиращи се с жестоко насилие и лъскави продуцентски стойности“, сред които Pitbull, Mafia Women и Botoks, според The Guardian.

Свързани новини

27.04.2024 16:50

Полски режисьор пуска филм с AI-генериран Путин (Видео)

Видян 2752 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полското студио AIO обяви „световната премиера“ на нов биографичен филм за руския президент Владимир Путин, в който централният персонаж е създаден от изкуствен интелект.

Филмът, който беше обявен за първи път през май 2022 г. и е озаглавен „Путин“, ще бъде пуснат в 35 държави на 26 септември, според изявление, публикувано чрез PR Leap.

Съобщава се, че англоезичният дебют на полския режисьор Патрик Вега, известен също като Бесалел, е резултат от тригодишни снимки и „пионерска технология за изкуствен интелект“. Филмът претендира да улови „мотивите и действията на една от най-противоречивите фигури в съвременната политика“, заяви Вега.

Неотдавна публикуваният 2,5-минутен трейлър, който включва генерирани от ИИ кадри на възрастен Путин, носещ памперс и участващ в бойни изкуства, обещава подробен анализ на живота и психиката на руския лидер в продължение на 60 години.

Зрителите ще могат да се „запознаят отблизо“ с историята на руския лидер, като се докоснат до някои от „най-интимните моменти“ от живота му, се твърди в трейлъра.


Да поканим Путин в студиото за 20 000 снимки не беше опция", казва Вега, добавяйки, че архивните материали, налични онлайн, не са позволили да се подготви дълбоко фалшив модел с висока резолюция, подходящ за използване в киното. „В резултат на това, след близо две години разработка, създадохме нашата пионерска технология, управлявана от изкуствен интелект, която ни позволи да създадем филмов персонаж, без да разчитаме на реален човешки модел.“




Полският режисьор твърди още, че „мисията на продукцията му е да предостави на зрителите „ръководство за употреба“ за Путин, като цели да облекчи страха и несигурността, които доминират в днешния свят“.

Според PR Leap филмът е заснет на места като Русия, Украйна, Израел, Сирия, Йордания и Полша.

Вега е отговорен за поредица от родни касови хитове, „характеризиращи се с жестоко насилие и лъскави продуцентски стойности“, сред които Pitbull, Mafia Women и Botoks, според The Guardian.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец