Борисов коментира още, че твърденията на Денков са несериозни: "Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те."

Свързани новини

24.04.2024 10:24

Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков: Борисов

Видян 1119 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков. Да се държим сериозно. Това са емоционални изблици на несигурност, слабост, неспособност", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Преди това лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че парламентарната му група ще проведе разговори с БСП и Има такъв народ за подкрепа за оставката на председателя на парламента Росен Желязков.


Причината за искането е недопускане в дневния ред на точка за вот на недоверие към служебния кабинет.


По думите на Костадинов има и "омаловажаване на отбелязването на годишнината от арменския геноцид".


"Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. В сферата на отбраната и енергетиката ще дадем пълна подкрепа на служебното правителство на Димитър Главчев. Може да разчита на пълната ни подкрепа в тези сфери, каза още Борисов.

„Първо аз никога не гледам социолозите, на мен никога не са ми искали пари, защото знаят, че не ги гледам. Другото е глас на хората, за който гласуват, както гласуват. След това така ще се работи в парламента. Много зависи кой как ще се представи. Много зависи кои от тях имат интегритет, за да участват в подобни разговори. Спомням си, че в програмата им за КПНОПИ беше записано само едно име - това на Бойко Рашков", допълни Борисов.

"Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви лидерът на ГЕРБ на въпрос как ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

"Акад. Денков да си отговори защо три години бяха в кабинети и само България нямаше План за възстановяване и устойчивост. Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на г-жа Урсула беше да дадат и на България, но тогава се появи служебното правителство", заяви Борисов по повод обвиненията на ПП-ДБ, че заради забавяне на закони от ГЕРБ страната не получава пари по Плана за възстановяване и устойчивост.

Борисов коментира още, че твърденията на Денков са несериозни: "Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те."


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева