Самият Запад осигури историческата победа на Владимир Путин на президентските избори, като гарантира, че НАТО се възприема в Русия като опасен враг, заяви говорителката на външното министерство Мария Захарова.

Свързани новини

18.03.2024 10:42

Самият Запад осигури историческата победа на Путин на президентските избори: Захарова

Видян 1366 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Самият Запад осигури историческата победа на Владимир Путин на президентските избори, като гарантира, че НАТО се възприема в Русия като опасен враг, заяви говорителката на външното министерство Мария Захарова.

Германското външно министерство нарече президентските избори в Русия "нито свободни, нито честни", добавяйки, че техният "резултат не изненадва никого", твърдение, повторено от Белия дом в неделя. Междувременно министърът на отбраната на Обединеното кралство Грант Шапс обвини президента Владимир Путин – който спечели убедително – в "кражба на още едни избори", но обеща, че руският лидер "няма да открадне Украйна".

Путин си е осигурил 87,3% от гласовете при преброени почти всички бюлетини, печелейки петия си мандат на фона на рекордно висока избирателна активност от над 74%, според Централната избирателна комисия. Пишейки в Telegram в неделя, Захарова отхвърли западните обвинения, намеквайки, че западните държави и по-специално Берлин просто не могат да толерират показването на руското единство.


Захарова припомни също, че Ангела Меркел е била избирана за канцлер четири пъти подред, докато бившият канцлер Хелмут Кол също е останал на власт дълго време.

"Самите германци се чудеха дали подобен авторитарен персонализъм е в съответствие с германското разбиране за демокрация", пише Захарова.

Говорителката отбеляза, че единственото, за което може да се споразумее с Берлин, за изборите в Русия, е, че няма "нищо изненадващо" в резултатите от тях.

НАТО лае по страната ни по няколко пъти на ден, заплашва я, разпалва конфликти по границите ни. . . Не е изненада, че цялата страна се обедини и отвърна на удара!


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.03.2024 16:55

    Напълно права е. Добре че я има Русия за да защити интересите на само на своя народ, но и на всички нежелаещи да бъдат поставени в матрица от дълбоката държава, прислуга на която за западните елити и всички подкрепящи ги продажни правителства.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.