Свързани новини

04.06.2018 17:36

Бареков се завръща в ефира на Евроком

Видян 2768 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир на Евроком на 16 юни. Тогава ще стартира авторското му политико-обзорно предаване.

Заедно с него на екран ще се появи и ексдепутатът Димитър Байрактаров. Двамата ще разискват всяка седмица медийно неексплотирани теми с обществено значение.

Предаването ще носи ексцентричното и знаково име „Бареков и Байрактаров без цензура”. То ще се излъчва всяка събота на живо в ефира на телевизия Евроком и ще бъде с продължителност  90 минути. Времето не е избрано случайно, целта е да се противопостави на останалите публицистики в конкурентните телевизии.

Уникалното на новия телевизионен проект е в това, че ще съчетава сериозни гости и безкомпромисни журналистически разследвания, свързани с корупцията по високите етажи и по общините, както и ще има открита линия със зрителите, които е ефир ще могат да задават своите въпроси към евродепутата Николай Бареков и бившия депутат Димитър Байрактаров и ще имат възможността да подават сигнали за нередности и корупция от цялата страна. В предаването ще има специална рубрика, която ще бъде посветена на  най-важното от дейността на Европейския парламент.

„Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на истинската и качествена журналистика и публицистика в България, което в последните години беше забравено. Бях фен на предаването „Хайд парк”, което се излъчваше по една фалирала вече телевизия. Смятам да върна този облик, но показвайки многото и различни гледни точки, като избягвам едностранните и целенасочени послания, които отправяха в студиото на вече несъщестуващото предаване. Наши гости ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно представени партии. Ние ще отчитаме обществените нагласи обективно, но не очаквайте да бъдем „,манифестация на говорещите глави”, заяви Бареков в коментар на новия телевизионен проект и подчерта, че е единственият европейски депутат, който дава отчет пред своите избиратели за свършената работа като такъв и не се страхува да чуе поставената оценка в лицето.

Първото предаване ще бъде излъчено на 16 юни, събота, от 09.00 часа. В него ще бъдат излъчени ексклузивни кадри от приемането на ПП „Презареди България – ББЦ” в Алианса на консерваторите и непоказвани досега в българския ефир интервюта с водещи европейски политици.

В последните години Евроком се очерта като единствената телевизия в българския телевизионен ефир,  в която цензурата няма място, а свободата на словото е водещ принцип. Не съществува друг ефир,  в който можете да чуете гледните точки и непремълчаващите истината авторитетни и доказали се в годините журналисти.



Уикенд програмата  на Евроком се очертава особено гореща в летните месеци. Стартираме още в петък вечер от 20 до 22 часа с предаването „Евро ДикоФ“, в събота сутрин от 09.00 до 10.30 зрителите ще имат възможност да гледат на живо „Бареков и Байрактаров без цензура”, а веднага след него и „Време и нрави” на професор Юлиян Вучков.

 

 

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Къде-къде по-гледани са предаванията "Делници" и "Премълчани истини".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.