04.09.2017 13:22

Какво превръща човек в престъпник – в сериала Забравени от Бога

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Драматичната поредица ще се излъчва по Bulgaria ON AIR от 11 септември, всеки делник от 20,40 часа. Действителни случаи на тежки престъпления вдъхновяват създателите на Забравени от бога (Van God Los/The Godless) да насочат вниманието на публиката върху човешката жестокост. Холандският драматичен сериал показва какво превръща хората в безжалостни мъчители и убийци, като в същото време представя съдбата на жертвата. Зрителите на Bulgaria ON AIR могат да проследят поредицата от 11 септември, всеки делник от в 20,40 часа.

   Сериалът „Забравени от Бога“ е реализиран по идея на Петер Кюперс и се базира на брутални престъпления от реални полицейски хроники. Във всеки епизод зрителите ще проникнат в съзнанието на престъпници, за да разкрият мотивите им да нараняват. С въздействащи истории и похвати продукцията дава възможност всяко престъпление да се разгледа през призмата и на извършителя, и на жертвата, така че зрителят сам да формира своята оценка за случая.  

  Сериалът има две номинации за най-добра ТВ драма на Холандския филмов фестивал.


 Трилър е по идея на Пиетер Кюперс; В ролите са Ервин Бозолини, Клеменс Леверт, Хенри ван Лоон, Чарли Беверман, Хуб Смит.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.