Свързани новини

03.01.2017 10:01

Китайски хороскоп за 2017 г.

Видян 7789 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Вол


  Добрата новина за вашия знак е, че Волът и Петелът са най-добри приятели в китайския зодиак, което прави Годината на петела доста благоприятна. Вашата вътрешна сила се активизира, когато се сблъскате с приятел в нужда. Очаквайте подобни срещи около март и април. Убедете се, че вашите приятели могат да разчитат безрезервно на вас, за да имате истински успехи през следващата година. Време е да обърнете внимание на вашите отношения с околните, бъдете по-открити и смели в общуването. Не се страхувайте да кажете това, което трябва да се каже. Приятелите ще ви благодарят за това по-късно.

По отношение на кариерата ключовата дума за вас тази година е "растеж". Преди всичко, използвайте социалните си умения, за да разширите кръга си на познанства. Oсмелете се да си поставите високи цели, които да отговарят на нивото и на най-успелите ви приятели и нови контакти.
Тези, които търсят нова работа могат да очакват добри резултати, но и да бъдат нащрек заради конкуренцията. Въпреки това за представителите на Вола се очертава големи успехи в професионален план!

Знакът на Волът е един от най-лоялните знаците на зодиака.Трябва да знаете, че лоялността ви се цени високо от любимия човек, затова за представителите на тази зодия се очаква хармонична и задушевна година със специалния човек до вас. Когато годината на петела  вече забърза ход в началото на Март, възможно е вашият романтичен живот да претърпи обрат, но към по-добро. За тези, които все още не са намерили сродните си души, годината на Петела е благоприятен момент да се огледат, защото е много вероятно да намерят любовен спътник в лицето на вече познат приятел.

Когато хората казват "силен като вол," те не се шегуват, особено когато става въпрос за вашия знак. Обикновено, здравето ви е доста стабилно, а вие продължавате тази традиция по време на годината. Балансирате живот и работа като професионалист. Това е невероятно!

Малко признаци са естествените финансови таланти като прeдставителите на знака. Способни сте да създадете сериозни парични потоци. През първите месеци на годината, особено края на януари и през първата седмица на април, са времето за смели финансови решения.



ОВЦА


Знакът на Овцата обикновено не е познат като смел или опасен. През годината на Петела, обаче вие ще откриете нови начини да постигнете и развиете целите си. Въпреки, че Петелът и Овцата не винаги се разбират прекрасно, вие винаги ще намирате начин да бъдете чути. Стига да се придържате стриктно към целите си, може да разчитате, че вашата природна елегантност и креативно мислене ще ви преведат през годината. Добре е да свикнете да бъдете център на внимание и да се научите да извличате дивиденти от това.

Когато стане дума за кариера, Овцете предпочитат да работят самостоятелно или в максимално малки колективи. Вие знаете как да трябва да се постигнат поставените професионални цели и се изнервяте при каквато и да е намеса. Възможно е през настоящата година да настъпят търкания с висшестоящи, които да ви разколебае дали това е точното ви работно място. Не е изклчена и преориентация и преквалификация през втората половина на годината.

Когато става дума за любов, Овцете определено не са от най-изявените знаци. Представителите на този знак предпочитат партньора да играе водеща роля, като поеме цялата необходима организаторска дейност. Овцата предпочита някой друг да взема решения. През годината на петела, обаче ще се научите да отстоявате себе си малко повече. Никой няма да може да отгатне нуждите и желанията ви, ако не ги заявите гласно.

Овцете обичат да спазват установена рутина, като точен хранителен режим, един и същ час на лягане и т.н, което благоприятства за тяхното здравословно състояние. През годината на петела са възможни сътресения в изградените навици, тъй като се очертават доста забързани и заето месеци. Натоварената програма ще ви доведе до ръба на силите ви, затова обърнете внимание и на почивката си. Задължително избягвайте негативни хора и мисли, защото в комбинация с множеството ви задължения това ще разклати здравето ви.

Представителите на знака предпочитат да изкарват прехраната си посредством своята креативност и изобретателност. Със същата артистичност се отнасят и по отношение на харченето. През годината на петела нови идеи за това как да спечелите от постоянните си хрумвания ще бъдат увенчани с успех.

ПЛЪХ


Представителите на този знак обикновено знаят какво искат и работят много докато не го постигнат. През годината на петела ще се убедите в твърдението, че усилната работа се отплаща. Дали ще търсите нова работа, или ще се захванете с някакъв курс, за да придобиете или развиете умение, или ще търсите любовта на живота си, то вие сте на път да осъществите поставената цел. Не се страхувайте да рискувате! Може би преди да се радвате на усмехите си, ще претърпите няколко крушения. Лоялността ви ще бъде тествана от приятели и колеги. Но ако сте достатъчно упорити и отдадени, няма как успехът да не ви застигне!

По отношение на професионалната изява, Плъховете са едни от най-активните ярки представители. Те винаги се стремят към признание и награди. Годината на петела е вълнуваща за вас, защото ще започнете да се радвате на резултатите от усърдната ви работа!

За вас 2017 е годината на запознанствата. Черпите от енергията на петела, която ще ви помогне да привлечете нови хора в живота си. Поради тази причина е много вероятно именно през тази година да намерите своята сродна душа. За тези, които вече са намерили половинката си се очертават трудни месеци през есента. Намерете начин да изживеете нови съвместни емоции и да прекарате повече време един с друг.

Ще се радвате на добро физическо и психическо здраве. През годината на Петела ще бъдете твърдо решени тези няколко излишни килограма, натрупани по време на празниците. Успех!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог