Свързани новини

15.12.2016 17:20

България почва на чисто през 2017 г.

Видян 3440 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


19' позна м.г., че 2016 г. ще бъде година на големи сътресения заради комбинацията на нумерологичния й знак 9 и китайския - огнената маймуна. Затова пък 2017 г. е на ново начало. Тя ще мине под знака на Единицата. Тя е на успех, на нови възможности и свеж старт, само че едно от посланията, които носи е: "Тежка е царската корона". Нищо не се дава лесно, нищо не се получава просто. Хармонично през 2017 г. се вписва и китайският й символ - Петелът, който залага на амбициите, борбата, постиженията - ако използваме фраза от песен: "Късметът е награда за смелост".



Именно петел е лидерът на БСП Корнелия Нинова, която може да има шанс, защото в годината на нейния знак едно от нещата, които той дава на своите "деца" е повишението. Но от другата страна, нумерологично, след изпълнената с успех Осмица, тя влиза в Деветка - това е число на емоционални сътресения.



Друго трудно число се пада на Бойко Борисов. Той е под знака на Двойката през 2017 г. Тя е символ на раздялата - с хора, с неща, с позиции. Вибрациите й трябва да са започнали за него още от октомври. Защото именно той бе месецът му двойка в 2016 г. И в ден под знака на най-трудното число 4 - 2 октомври, издигна Цецка Цачева за президент, което му струваше падане на правителството. Под знака на Двойката догодина са още Слави Трифонов, комуто явно не е дадено точно догодина да прави успешни проекти, включително политически, дори да има временни успехи. Неблагоприятното число 2 властва през 2017 г. и над Лили Иванова.



Новоизбраният президент Румен Радев ще има година, чието мото е: "Нищо не е такова, каквото изглежда". След тази година на любов и привлекателност Шестица, Седмицата не му е никак лесна. Тя показва разликата между желаното и действителното. Януари му е добър, а датата 23, на която поема мандата на президента за него е 4 - сложно число, но поставящо добри основи за бъдещето.



Най-добре е да назначи служебен кабинет на  25 януари. Роденото на този ден е под знака на най-късметлийското число Осмица и правителството ще бъде успешно под девиза: "Почукай и ще ти се отвори". Което ще бъде добре за всички нас след тоталния хаос, в който е страната през последните месеци.
Хубава година очаква кмета на София Йорданка Фандъкова, която влиза в цяла година 8 - най-добрата от 9-те в нумерологичния цикъл.
Няма да бъде лишен от късмет и Димитър Бербатов, който след трудната 2016 г. под знака на Четворката, която му е и лично число, влиза в година Петица, а при това е и Петел по китайския хороскоп. Тя е на успех в бизнеса, на пътувания и реализации - вероятно той ще увенчае своята кариера с финал в чужд клуб, където ще се представи и ще се чувства добре, пък и парите няма да са лоши.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп