Свързани новини

02.01.2017 09:24

2017: Всичко отначало

Видян 3632 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Какво разкриват числата за съдбата на всеки и на всички през 2017 г? Тя минава под знака на Единицата – ново начало, но и тежка царска корона, след годината Деветка 2016 г., свързана с всякакъв вид сътресения, със завършване на фази, на цял 9-годишен период, започнал през 2008 г. – дано да е периодът на световна финансова, икономическа и духовна криза.


Ако сте родени на 01.01 (1+1), значи Вашето лично число е 2. Събрано с 1, което е числото на годината 2017, това дава лична година 3. Всеки може да сметне по тази логика своето число като сбор от дата и месец и да го събере с единица, за да получи номера на своята година. А ето и какво прогнозираме:


Онези, за които годината е Единица (примерно родените на 22 май или 9 септември), ще изпитат силно желание да поставят нови начала, което е в хармония с посланието на цялата година. Може да се почувстват шампиони, лидери, победители, но трябва да знаят, че всяка цифра носи и положителни страни като тези, но и отрицателни. Сред тях при 1 е максимата, че „тежка е царската корона”, т.е. големите очаквани успехи ще имат своята цена. Какво означава това? Ако постигат стремителни успехи в кариерата, значи може би ще се наложат жертви в личния живот, ако пък поставят началото на нова връзка в любовта, вероятно ще се отдадат толкова всецяло, че съвсем ще забравят професионалните ангажименти.


Онези, за които годината е Двойка (такива са например все още премиерът Борисов, роден на 13 юни, Слави Трифонов, роден на 18 октомври, или Лили Иванова, родена на 23 април) трябва да се примирят, че 2017 г. ще мине под знака на Раздялата. За едни от тези хора сметката ще дойде и ще ги изненада с удвоени резултати, но за повечето всъщност нещата ще изглеждат доста неприятни. Трябва да вярват, че всяко зло е за добро и това, че ще изгубят позиции, власт, влияние или много пари, в крайна сметка може да се окаже полезно за тях – например в смисъл на духовно израстване или на намиране на ново поприще, което би могло да им донесе двойно повече пари и успех.


Онези, за които годината е Тройка (примерно родените на   1 октомври или 2 септември) трябва да е ясно – много неща ще Ви се получават просто така, без особени усилия. От друга страна обаче трябва да се насочите към сферите на публичността, шоуто, спектакъла и да не разчитате на особени успехи в бизнеса. Парите няма да бъдат много. Забавлявайте се, защото 2017 г. Ви е отредена за купон и приятни преживявания, за хората и нещата, които Ви харесват. Работата може да почака, да отиде на заден план, защото без друго няма да спори.


Онези, за които 2017 г. е Четворка  (примерно родените на 2 януари или 21 септември), трябва да се подготвят за сложни развития. 4 е най-трудното число и най-трудната година от 9-годишния цикъл. Но, понеже казахме, че никоя от цифрите не е само добра или само лоша, в нея се поставят основите на хубавите неща, големия бизнес, многото пътувания в следващата година. Специално внимание заслужават месеците март, май, септември и декември, които се очертават като много трудни, а ако октомври е много успешен, както се очаква, той поставя основите на голям ръст в бъдеще, който ще Ви грее и ще Ви храни до 2022 г.


Онези, за които годината минава под знака на 5 (такъв е Димитър Бербатов, роден на 30 януари или Жени Калканджиева на 20 февруари) могат да очакват много добри новини. 2017 г. за тях е време за бизнес, печалби, придобиване на нов дом, успехи във всички направления. Петицата обаче е предупреждение, че всичко трябва да се приема като борба за лична кауза – късметът е награда за смелост, а парите – за упорита работа. 5, което в нумерологията се чете и като събиране на куфари, може да означава много пътувания, но може да означава и изнасяне в смисъл на край на връзка. Както е казано – на когото му върви на карти (в хазарта, а част от него е бизнесът), не му върви в любовта.


Онези, за които 2017 г. се явява Шестица (например родените на 1 април или 11 декември), може да спечелят от тотото, но много по-вероятно е да имат 365 дни, минаващи под девиза „Всичко е любов”.  Няма да се отървете от приятели и от вниманието на противоположния пол. Като всяко число, и номер 6 обаче е двуяко. Освен другото, то предупреждава ,че са възможни не само щастливи мигове, но и проблеми с близки хора – едни ще имат срещи и раздели с един и същ партньор, други ще се наложи да се грижат за болен близък,  през юли, който е най-трудният месец в годината, са възможни загуби.


СедмИцата – числото на съдбата, бележи 2017 г. на любовчиите, родени на дати като 5 януари или 15 септември, сред които попада и президентът Румен Радев (роден на 18 юни). Това е време на изпитания. Формулата на разбирането му е проста – нищо не е такова, каквото изглежда. Това означава да се доверявате на интуицията за правилни решения, да разбирате, че нито злото е толкова лошо, нито доброто е толкова прекрасно, колкото поначало го приемате. Със сигурност се въздържайте от поставяне на начала – на бизнес, на нови връзки в любовта, от създаване на семейство и от грандиозни покупки. За да не разказвате от опит после в какво се превръщат мечтите. И, в тази връзка, внимавайте какво си пожелавате. Иначе ще възкликвате по български: „каква я мислехме, каква стана”.


Онези, които по принцип са пленници на съдбата (примерно кметът на София Йорданка Фандъкова, родена на 12 април), през 2017 г. ще се радват на късмет и успех, защото годината им е Осмица – най-добрата от 9-те в цикъла. Те могат да разчитат на положитено развитие във всичко, с кето се захванат – от работата през любовта и до игрите на щастието. Но трябва да имат предвид предупреждението, валидно за числото 8, а то е – освен джакпот – усещане за безкрайност, то може да се разчете нумерологично и като лабиринт. Това значи да не се увличат и да не прекаляват, когато се понесат на вълните на щастието и победите.


Деветка е годината на най-големите късметлии, които са родени на дати като 11 юни или примерно 16 юли като Ивайла Бакалова. Това е година на духовно израстване, на завършване на целия им жизнен цикъл, започнал през 2009 г., на даване и получаване на добро, ако така са заложили нещата си. Но е и време на емоционални сътресения. Което всъщност не е нещо лошо, защото трябва да изчистят пътя си, за да могат да започнат на чисто през следващата година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще