Свързани новини

11.05.2016 16:45

Защо Уди уволни Брус, но не и Клюкарката

Видян 5350 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

КАН
БОРИС АНГЕЛОВ
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19 МИНУТИ

      Брус Уилис е започнал снимките на новия филм на Уди Алън за златната ера на Холивуд и на мафията в Ню Йорк, наречен Кафе Сосайъти, но в крайна сметка в ролята зрителите на откриването на фестивала в Кан видяха Стив Карел. Продукцията на Амазон, основен конкурент на Нетфликс, е пълна със сериални звезди. В главните женски роли са звездата на Здрач Кристен Стюард и звездата на Клюкарката Блейк Лайвли. Както Майли Сайръс от Хана Монтана е в главната роля на сериала, който самият Уди режисира и играе в него, отново за Амазон –засега поредицата, макар и завършена като филм с 6 половинчасови комедийни епизода, да няма име.



Отлична форма на току-що навършените си 80 г. демонстрира един от съвременните колоси на киноиндустрията, който стана касов на стари години. Уди Алън не признава, че главният герой в новия му филм доста прилича на него – момче от бедно еврейско семейство – да , има и такива, а във филма има шега и относно еврейка проститутка, та момче от бедно еврейско семейство, което се опитва да пробие в Холивуд, но разбира, че мястото му си е в Ню Йорк и се връща там, за да превземе Манхатън. Ирония и самоирония изобилстват във филма, както и феноменални лафове като: „Трябва да се радваме на живота, защото той няма никакъв смисъл” или пък: „Животът е комедия по сценарий на садист”. Без коментар е репликата на еврейската майка, която разбирайки, че другият й син ще бъде сложен на електрическия стол, а в навечерието на смъртта си е приел християнството, заявява: „Че е убиец разбирам, но да стане християнин”?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион