Свързани новини

11.12.2012 10:26

Радиоводещите, които излъгаха медсестрата, лекувала Кейт Мидълтън, помолиха за прошка

Видян 2055 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Радиоводещите Мел Грейг и Майкъл Крисчън, които се озоваха в центъра на скандала с бременността на британската херцогиня Катрин Мидълтън, направиха публично изявление пред австралийска телевизия, в което се разплакаха и поискаха прошка от семейството на медсестрата Хасинта Салданя, която вече не е между живите.


„Непрестанно мисля за нея. Първото, което исках да разбера, е дали тя е майка. Надявам се, че останалите членове на семейството й са добре. Искам да протегна ръка към тях, да ги прегърна и да им поискам прошка", каза Мел Грейг.


"Честно казано, съм съкрушен. Не минава и минута, без да мисля за нейното семейство и как се справят с тежките мигове. Мисълта, че е възможно да сме изиграли роля в тази трагедия, ме изяжда отвътре", каза той.


46-годишната  Хасинта Салданя, майка на две деца, работела от четири години в болницата "Крал Едуард Седми", където бременната Кейт Мидълтън, херцогиня на Кембридж, бе лекувана от остри сутрешни пристъпи на повръщане.


Хасинта стана жертва на телефонна измама, след като приела обаждането от двама диджеи на "Тудей Еф Ем", които се представили за кралица Елизабет Втора и престолонаследника принц Чарлз и поискали информация за състоянието на Кейт. Салданя не се усъмнила и прехвърлила разговора към сестрата, която се грижела пряко за херцогинята.


Записаният разговор предизвика медийна шумотевица, а междувременно медсестрата Хасинта Салданя мистериозно почина. Причините за смъртта й трябва да бъдат оповестени тази седмица, като най-вероятната версия, по която работи полицията, е самоубийство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак