Свързани новини

05.07.2009 15:01

Пригответе между 5 и 50 лв. за качествен шампоан

Видян 4409 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За да се сдобиете с качествен шампоан ще трябва да си приготвите между 5 и 7 лв. Може да намерите и по-евтини предложения в големите магазини от 2,50 лв., но те не винаги са на нужното качество. Nivea предлага шампоан против пърхот за мъже на цена от 4,00 лв. до 4,60 лв. Новият шампоан Nivea Complete Control предлага оптимален баланс от естествени съставки и модерни технологии в грижата за косата. Той ефективно отстранява пърхота и предотвратява повторната му поява. Цената от 4 лева се плаща за опаковка от 250 ml. Шампоан за коса и тяло Nivea baby ще ви струва 5,50 лв. Той нежно почиства косата и меката бебешка кожа. Продуктът е подходящ за нежна кожа, защото не съдържа сапун. Съставките Nivea baby предпазват кожата от изсушаване и не дразнят очите.


Matrix Professional и Alfaparf Milano са две от най-доверените и популярни марки за грижа за косата на пазара. И двете марки предлагат широка гама от шампоани, които отговарят на различни типове коса и нужди. Линията Total Results на Matrix Professional има шампоани за всеки тип коса, като шампоаните Color Obsessed So Silver и Instacure Anti-Breakage са две от най-добрите предложения на марката. Шампоанът Color Obsessed So Silver е създаден специално за руса, сребриста или подчертана коса и неутрализира жълтите нюанси, оставяйки косата с по-ярък и сияен вид. От друга страна, шампоанът Instacure Anti-Breakage е формулиран да възстановява и укрепва увредената коса, като намалява накъсването и я прави гладка и здрава. Междувременно шампоанът Semi Di Lino Reconstruction Reparative на Alfaparf Milano е перфектен за тези със силно увредена коса, тъй като дълбоко възстановява и подхранва за ревитализиран вид. А за тези, които искат да поддържат лечението си с кератин, шампоанът Lisse Design Keratin Therapy Maintenance помага да се удължи живота на лечението, оставяйки косата гладка и без къдрене. С тези висококачествени шампоани можете да постигнете желаните цели за коса, независимо дали става въпрос за корекция на цвета, възстановяване или поддръжка.



Шампоан “РОЗА” с натурална розова вода за ежедневна употреба се продава за 4 лв. Екстракта от Маслодайна роза и витамините А и Е гарантира укрепване на косъма, заздравява скалпа и придава обем на измитата коса.
Шампоан с екстракт от чаено дърво в опаковка от 200 ml. се продава за близо 30 лв. Цената е значително по-висока от обичайната, но пък за сметка на това продукта има  успокояващо, антибактериално и противогъбично действие за кожата на главата. Подходящ е за всички типове коса. Действа и като балсам. За по-добър резултат, оставете да действа върху косата за няколко минути преди отмиване.
Основен компонент на всеки шампоан е веществото, което измива косите и ги прави чисти. Това е натриев лаурилсулфат – повърхностно-активно вещество, което много добре разтваря мазнините. Както по кожата на цялото тяло, така и по главата са разположени мастни жлези, отделящи кожна мазнина, която след това се разпределя по дължината на целия косата. Именно това позволява на косата да бъде еластична.
Когато редовно се разрушава този механизъм с помощта на шампоана, организмът засилва отделянето  на мазнина, защото след измиване мастната жлеза получава „команда“, че кожата е обезмаслена и тази жлеза се опитва да възстанови баланса. Именно за това не е добре да миете косата си всеки ден, а два или три пъти на седмица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате