Свързани новини

11.12.2020 12:22

Излезе книга за живота в Южна Корея

Видян 2250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Книгата „Животът в Южна Корея“ ще ви покаже истинската същност на корейската култура, ще ви запознае с корейския начин на живот във всички негови форми и ще ви разкрие начина, по който местните хора се забавляват и с кого обичат да го правят. Подробно са представени важните центрове на корейската култура и дизайнерските хъбове, за да може по-добре да се обясни неочакваният за мнозина бум на южнокорейското кино, уникалното отношение на феновете към техните идоли, разнообразието на модната сцена и още множество аспекти от това, което е тази страна днес. Ако сте любопитни как корейците излизат на среща, къде може да се седне вечер в Сеул, какъв е местният етикет по време на хранене, какво представлява нунчи– корейското изкуство да се създава емоционален комфорт на другите, тази книга ще бъде ваш незаменим пътеводител към сърцата и душите на хората в Корея. Су Ким е автор на пътеписи и от близо десет години редактор в често награждавания отдел за пътешествия и туризъм на лондонския вестник „Дейли Телеграф“, за който тя отразява последните тенденции в световния туризъм. Израснала в традиционно корейско семейство, емигрирало в САЩ през 70-те години на миналия век, тя е специалист по въпросите на Южна Корея и внучка на заслужил ветеран от движението за корейска независимост, който има големи заслуги за успешното развитие на тази забележителна страна.


Санг Су Ким е професионален фотограф от Сеул с над 83 000 последователи в Инстаграм. Тя обикаля света и запечатва с фотоапарата си своите впечатления, опитвайки се максимално точно да улови характера на всяка поредна дестинация и на хората, които живеят там.Само преди няколко дни на българския пазар излезе интригуваща книга, която разказва за съвременния живот в Южна Корея. Все още тази дестинация е твърде екзотична за нас. Красивото томче от 220 с. е цветно, с хубава хартия и твърди корици, с изразителни фотографии, които ни потапят в различните аспекти на корейската култура. Дизайнът нарочно е решен в синьо и червено – това са цветовете на националния флаг. „Животът в Южна Корея” (изд. Книгомания) от Су Ким съвсем непринудено и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.