28.06.2018 13:06

Арената за дуели от Фермата пътува из България с One Love Tour 2018

Видян 1594 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седмици преди старта на новия вълнуващ сезон на „Фермата” хитовото риалити ще оживее пред феновете си в рамките на фестивала One Love Tour, който у нас започва на 30 юни в Южен парк в София и ще продължи в Банско, Варна, Русе и Стара Загора. Второто поред българо-македонско турне тази година е по-мащабнос12-часови фестивали със свободен входиспециален акцент върху „Фермата“, традиционните занаяти и хубавата музика. Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат реквизит и разнообразие от игри. За първи път хора, извън риалити формата, ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра.


На 30 юни от 10 ч. на огромна площ в Южния парк феновете на шоуто не само ще демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност да премерят силите си и с емблематични участници от трите сезона на шоутов игрите: стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна и жито, „познай мерките” и др. Специални гости на Арената от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлияна от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание.


Наред с феновете, състезателен дух на Арената в Южния парк ще демонстрират и любими лица от екрана на bTV като топ кулинарите от MasterChef 3 – Даниел Радойков и Николай Немигенчев, актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, лайфстайл репортерът Поли Гергушева и др. Водещи на игрите ще бъдат стопанинът на „Фермата“ 1 бай Георги и Димитър Господинов, известен като Митко – полицая, участник също в стартовия сезон на „Фермата“.


Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018.Специално внимание ще бъде обърнато на българските и македонските традиции в Улица на занаятите, като паралелно с това ще бъдат организирани и различни активности за деца и възрастни, куклен театър, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. Във всеки град, празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell & Venci Venc’, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други.


Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк, а изненадваща поява на сцената ще направи Иван Христов, водещ на „Фермата“, който ще изпълни три парчета с рок група.


Четвъртият сезон на „Фермата“ стартира тази есен в ефира на bTV с нови вълнуващипредизвикателства за участниците и изненади за зрителите.


 


One Love Tour 2018, вход свободен:


София – 30 юни


Банско – 21юли,


Варна – 28юли,


Охрид – 1 август,


Струмица – 11август,


Кавадарци – 7септември


Русе – 8 септември


Стара Загора – 5октомври


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и