01/02

Свързани новини

30.05.2018 16:52

Хотелът, където Плевнелиев казва ДА, а Борисов беше на Гергьовден

Видян 3054 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента Плевнелиев – и мястото, където той се запознава миналото лято със звездата на Нова телевизия Деси Банова, а това вече ще го посрещнат като семейство. Вероятно купонът е в единия от двата най-луксозни хотела на градчето Eagles Palace – Двореца на орлите, където навремето се е подслонявала самата Мария Калас, както и милиардерската фамилия Сваровски. Днес той има един от най-високите рейтинги на Халкидики, в чието начало се намира.


През Урануполи намина за Гергьовден и премиерът Борисов и беше гост на Eagles Palace, както ни разказа маркетинг директорът Роберто Рафаел в премиерния брой на списание Гранд хотели. Той не потвърди, но и не отрече за сватбата на Плевнелиев. От градчето тръгват корабите и лодките до Света Гора. Те карат хора и стоки към монашеската република, а оттам превозват нещата, които произвеждат нейните жители с расо.


Какви? Прекрасен мед, включително от кестени, невероятен чай – планинският е като нашия мурсалски, от върбинка или по европейски – вербена, от какво ли още не, зехтин, балсамов оцет, включително от нар, който е по-плътен от класическия и по-ароматен, разбира се, и вино.


По хълмовете от другата страна на пътя са вилите, недалеч е къмпингът на фамилията на депутатката Весела Лечева. И пътят от центъра на градчето към плажовете и ваканционните комплекси край тях като Дворец на орлите.


Всъщност, това е цял комплекс от хотел и вили, наричани тук просто Плажни бунгала. Двете части са свързани посредством мост над пътя. Това е истински ризорт със собствен частен плаж, съставен от три свързани части – за хотела, за вилите и една между тях, и минипарк.


 


Клубът за ваканции е затворен – няма как да влезете в него дори да пиете кафе, ако нямате нарочна резервация. Част е от софт бранда Small Luxury Hotels of The World.



Масажи, танци и хапване върху типични малки масички с керамичен плот край морето – това са част от нещата, с които хотелът привлича петзвездните си гости. Край вътрешния басейн в карибски стил, заобиколен с палми и плетени чадъри и навеси, каквито има и на плажа, може да се изкара целия ден. Важно е да се каже, че той е с морска вода. В плаващия бийч бар, в който се влиза откъм водата.


Част от 157-те стаи са Семейни, така че да бъде удобно за туристите, като специално внимание е отделено на супер комфортните легла. За да се осигурят часове на спокойствие за родителите, са осигурени и детски възпитатели. За хлапетата има и специален басейн.


Интериорите на стаите и апартаментите са минималистични и класически. Разбира се, по-луксозни са на вилите.


Осигурени са много възможности за спорт на гостите. Наред с плуването в морето или басейните – наличен е и вътрешен, има специален корт за тенис, клуб за фитнес с условия за йога, аеробика и други активности, билярд, зала за игра на карти, билярд, видео игри, игрище за плажен волейбол, център за водни ски и колела, кану, уинд сърф. За отмора са джакузито и сауната в квалитетното спа.


Специално внимание към храната със „сертифицираната закуска” от прекрасните местни органични био продукти – плодове, зеленчуци, месо, риба, прясно изпечените пайове, невероятното мляко – особено овчето, и сирене, великолепният мед, фантастичния зехтин и балсамико от нар, та до планинските чайове от Атон. Два са ресторантите, като единият е гурме, а другият е специализиран в морските ястия.  


За летището в Солун, докъдето са 125 км, има осигурени шатъли, както има и безплатни редовни връзки до Урануполи, чийто център все пак е на 3,5 километра.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате