Изданието ще отдаде почит на монарха и с корица близнак, на която ще изгрее и актрисата Аня Тейлър Джой, известна с участието си в хитовия сериал Дамски гамбит

Свързани новини

24.03.2022 16:56

Кралицата е на корица на Вог: За първи път

Видян 1874 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Априлският брой на модната Библия Вог ще почете платинения юбилей на кралицата, като за пръв път тя ще краси корицата му за цялото си 70-годишно управление. Избраното изображение е черно-бяла нейна снимка от 1957 г., където тя е с държавната корона Джордж IV, пет години след встъпването и на власт.


 


Изданието ще отдаде почит на монарха и с корица близнак, на която ще изгрее и актрисата Аня Тейлър Джой, известна с участието си в хитовия сериал Дамски гамбит. Кралица Елизабет II се появява за първи път на корицата на Tatler през 1927 г., снимана с майка си като бебе. След това тя е излизала на кориците Time, Vanity Fair и други издания.


 


През 2016 г. Катрин пък украси корицата на Вог, а през 2019 г. Меган беше поканена да бъде гост- редактор. Тези дни пък Кралицата за първи път излезе на разходка с кучетата си след седмици на здравословни проблеми. Елизабет сама се качила да шофира тъмнозеления си спортен Ягуар към градините на Фрогмор котидж, за да поседи малко на слънце с четирикраките си любимци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец