24.07.2014 16:38

Алисия пак захапа НиЛо

Видян 1864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като Николета Лозанова злепостави Алисия, сравнявайки я с рошава маймуна, изпълнителката отвърна на обидата и постна снимка с провокативен текст. В Инстаграм профила си тя написа: „Най-привлекателното качество в една жена е това да знаеш, че не е била с всички мъже и няма да бъде просто с някого“. Всички доловиха намека, насочен срещу НиЛо, за която отдавна има вицове, свързани с цели футболни отбори. И не само феновете се досетиха към кого е насочена репликата. „Ха-ха, добре й го каза“, написа пък бившата жена на Благой Георгиев, Христина Витанова, под снимката. Светската клюка тези дни пък разнася, че Ники Михайлов, който неотдава уж си купи чисто ново Порше и го подари на Алисия, просто го бил пребоядисал. Тогава националният вратар се похвали с поредната придобивка към луксозния си автопарк във Фейсбук, като публикува фото с новото тюркоазено синьо возило.


Оказва се обаче, че това е старото Порше Панамера на Михайлов. Футболистът просто пребоядисал черната си бегачка, защото градушката я направила на решето.


Природното бедствие, което изненада столичани преди две седмици, сварило Ники Михайлов на улицата и Поршето пострадало заедно с още хиляди автомобили на простосмъртните граждани в София. Но вместо да удари една черна боя, футболягата се спрял на друг цвят и направил колата като нова за заблуда на противника.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева