Свързани новини

18.04.2013 14:23

Щерката на Абрамович е най-скъпото бебе

Видян 3015 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милиардерът Роман Абрамович постави нов рекорд. Само че сега бившият губернатор на Чукотка не влиза в класацията на "Форбс" заради мегалуксозна яхта,  а заради бебето, което му роди Дария Жукова. Според изданието пеленачето е най-скъпото в света. Списанието изчислило колко е платил собственикът на футболен клуб "Челси" за раждането на  дъщеря си, което е най-скъпото. В "сметката" изданието е включило най-вече сумата, която Абрамович е платил за престоя на яхтата си "Есклипс" в акваторията на р. Хъдсън, където милиардерът и приятелката му са чакали да настъпи заветният миг. Според най-скромни изчисления за седмица разходите за издръжката на плавателния съд и на екипажа е била около 200 000 долара.


Яхтата на милиардера е била край бреговете на Ню Йорк в продължение на два месеца. Което значи, че Роман се е бръкнал с 1,6 милиона долара още преди раждането.  В тази сума не са включени разходите, които руският олигарх и приятелката му са изхарчили за храна, напитки и други малки радости. Не е уточнено и колко е струвало медицинското обслужване и самото раждане. "Когато е дошло времето бебето да се роди, Жукова е слязла на брега и се е отправила към нюйоркската Презвитерианска болница", твърди "Форбс". Най-скъпото бебе в света, ако сп. "Форбс" не бърка, е малката Лея. Момиченцето е второто дете на Абрамович и Жукова. През 2009 г. им се роди син Аарон. Роман Абрамович е баща на общо седем деца. Той има двама синове и три дъщери от втория си брак.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей