Свързани новини

03.10.2009 11:10

Джъстин Тимбърлейк скъса с гаджето си по телефона

Видян 2682 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският певец Джъстин Тимбърлейк засили слуховете за раздялата си с актрисата Джесика Бийл. Певецът бил прекратил връзката си по телефона, предаде ЕФЕ.


Общ приятел на двойката разпространил слуха, че Джъстин е признал, че 3-годишната им връзка вече е приключила. Американски медии съобщават, че най- вероятно той е скъсал с приятелката си по телефона и то преди около месец. По всичко личи, че Тимбърлейк е преодолял раздялата и отново е на лов за момичета. Това стана ясно на представянето на новата му модна линия на седмицата на модата в Ню Йорк през септември.


Актрисата Линдзи Лоън разпали огъня, след като разкри, че Джъстин е заменил Джесика с друга. Тя разказа как засякла певецът да се целува с младо момиче в нощен клуб в Ню Йорк. "Най-вероятно Джъстин изневерява на приятелката си", пише Лоън на страницата си в Twitter. Друг американски източник съобщава, че Джесика от своя страна не може да приеме случилото се и все още не разкрива дали всичко не е просто кратка пауза. Джъстин е всеизвестен с безбройните си връзки със знаменитости. Първата беше с певицата Бритни Спиърс. След тяхната раздяла певецът тръгна с актрисите Камерън Диас и Скарлет Йохансон. В пресата се появиха слухове, че връзката между него и Фърги от Black Eyed Peas също е била нещо повече от приятелство.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева