Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана досега снимка

Свързани новини

10.01.2024 13:33

Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана досега снимка

Видян 2981 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс отпразнува своя 42-ри рожден ден и официалните профили на кралското семейство в социалните медии й изпратиха мило съобщение и публикуваха невиждана досега снимка, за да отбележат големия й ден

Зашеметяваща невиждана досега снимка на принцесата на Уелс беше споделена от крал Чарлз днес, за да отпразнува нейния рожден ден.

 Кейт навършва 42 години и за да отбележи повода, изображение, направено на принцесата зад кулисите в Бъкингамския дворец в Деня на коронацията миналия май, беше споделено в акаунтите на кралското семейство в социалните медии. Снимката показва лъчезарна Кейт, усмихната в своята тъмносиня мантия от кралския викториански орден, обшита с алени и сребърни кюлчета и флорална глава, докато разговаря със своя тъст. На снимката, направена от фотографа Крис Джаксън, са забелязани също Софи и Едуард, херцогът и херцогинята на Единбург, докато принцеса Юджини може да се види в далечината.

Надписът гласи: „Пожелавам на принцесата на Уелс честит рожден ден!“ Само работещи кралски особи получават публични съобщения за рожден ден съгласно правилата, въведени от покойната кралица. Миналия юни, когато съпругът на Кейт принц Уилям отпразнува рождения си ден, подобна снимка от зад кулисите на коронацията беше споделена, за да отбележи неговия специален ден.

Смята се, че Кейт ще прекара рождения си ден със семейството си и ще подготвя децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да се върнат на училище утре след коледната ваканция. Няма съмнение, че Уилям ще е избрал нещо специално за нея като подарък за рожден ден - и децата й също ще са били готови да помогнат.

Но принцът на Уелс преди се е борил в миналото, когато е купувал подаръци за любимата си жена в първите дни на романса им. Веднъж той призна, че е получил ужасен подарък за рождения ден, който Кейт „никога не му е позволила да забрави“, след като я остави напълно озадачена.

Уилям разкри странния подарък по време на участие в подкаста на бившия английски нападател Питър Крауч по BBC Radio Five Live. В дискусия за подаръци Крауч призна, че три години подред е купувал дъждобран на съпругата си модел Аби Кланси за рождения й ден. И Уилям призна: „Веднъж взех на жена си бинокъл – тя никога не ми позволи да забравя това. Това беше в началото на ухажването – мисля, че това преля чашата. Не мина добре. Честно казано, аз нямам представа защо й купих бинокъл, тогава ми изглеждаше като добра идея."

Катрин Елизабет Мидълтън е родена в семейството на Карол и Майкъл Мидълтън на 9 януари 1982 г. и е израснала в Бъркшър с брат си и сестра си - Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън. Тя започва да се среща с принц Уилям в университета Сейнт Андрюс и се омъжи за него в Уестминстърското абатство през 2011 г., ставайки херцогиня на Кеймбридж, а също и бъдеща кралица.

Малко повече от година в новата си роля на принцеса на Уелс след смъртта на кралица Елизабет II, Кейт насочи енергията си в кампанията си Shaping Us, която има за цел да подчертае и популяризира значението на формиращите години от живота на едно дете.

Източник: Mirror


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей