Бащата на 5 деца, последното се роди миналата година, защитава семейството си, но в последно време дава възможност на феновете си да надникнат зад прословутата завеса чрез каналите си в социалните мрежи.

Свързани новини

04.07.2023 11:39

Кристиано Роналдо е не само страхотен играч, но и страхотен баща (Видео)

Видян 1850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кристиано Роналдо е един от най-известните и уважавани футболисти в света, но личният му живот остава забулен в голяма мистерия. Бащата на 5 деца, последното се роди миналата година, защитава семейството си, но в последно време даде възможност на феновете да надникнат зад прословутата завеса чрез каналите си в социалните мрежи.

Наред с футболните си моменти, социалния си живот и различните си търговски начинания, звездата на Ал-Насър все по-често отбелязва нарастващото си семейство, споделяйки нежни моменти с легионите си от последователи. ВИЖ ВИДЕО:



Кристиано Роналдо вече има пет деца, след като партньорката му Джорджина Родригес роди момиченце на име Бела на 18 април 2022 г. През октомври 2021 г. Роналдо и партньорката му разкриха, че очакват близнаци, но по-късно футболният ас обяви, че момченцето за съжаление е починало. Двойката има две момчета и три момичета.Бившата звезда на Манчестър Юнайтед става баща на 25-годишна възраст, когато през юни 2010 г. се ражда първото му дете - Кристиано-младши.


Роналдо никога не е разкривал публично самоличността на майката на първия си син, но Кристиано-младши е важна фигура в живота на звездата и често се появява до баща си на церемонии по награждаване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева