05.07.2018 15:07

Нета спечелила Евровизия с крадена песен?

Видян 2005 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Юнивърсъл мюзик заподозря в кражба композиторите на парчето Toy, изпълнено от певицата Нета Барзилай от Израел. Автори на песента са Дорон Медали и Став Бергер, а от Юнивърсълса им изпратили официално писмо с претенции за авторските права.От американската музикална компания твърдят, че Toy напомня хита Seven Nation Army от 2003 г. на рок групата The White Stripes.По регламент, всички страни-участници в Евровизия трябва да представят оригинални композиции. В случай, че бъде потвърдена кражба, Барзилай може да бъде дисквалифицирана и лишена от титлата, а правото да организира конкурса Евровизия 2019 да бъде отнето на Израел.Само преди дни Seven Nation Army влезе в класация за 100-те най-добри песни на 21 век, съставена от престижното списание Rolling Stone.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.