01/02

Свързани новини

23.06.2018 09:16

Частният самолет на Елвис Пресли отново на търг

Видян 2144 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Частният самолет на Елвис Пресли отново е даден на търг. Той няма двигател, кабината е в бъркотия, а кадифените седалки са загубили от плюша си. Възстановяването му ще изисква куп пари и горяща любов. Но, за да притежават личния самолет на Елвис Пресли, феновете са склонни да пренебрегнат ръждата, която идва от престоя му на писта в Ню Мексико в продължение на 36 години. Lockheed JetStar 1329 от 1962 г. е собственост на Краля на рока и баща му Върнън. Машината бе продадена на търг през 2017 г., достигайки цена от $ 430 000. Сегашният му собственик обаче е решил да го върне на подателя - може би не е подготвен за работата, необходима за привеждането му във форма. Онлайн аукционният сайт IronPlanet приема офертите до 27 юли 2018 г.

Последният път, когато Lockheed Jetstar беше на търг, GWS Auctions заявиха, че луксозният интериор - всички червени кадифени седалки, килими, дървена облицовка с позлатени акценти - са направени според спецификациите на самия крал.

Елвис Пресли почина през август 1977 г., а баща му близо две години по-късно, през юни 1979 г. По време на престоя си на пистата, самолетът се превърна в нещо като местна туристическа атракция - ако не и най-странното нещо в града. Но след почти четири десетилетия в самота, ще полети ли отново преди да се разпадне на прах?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци