05.10.2016 09:40

Намалиха наказанието на Шарапова

Видян 1426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Международната тенис-федерация (ITF) е имала намерение да накаже Мария Шарапова с лишаване от състезателни права за четири години, а не за две, заяви самата тя в интервю пред журналиста Чарли Роуз в телевизия Пи Би Ес.


Руската тенисистка отнесе санкция заради положителна проба за мелдоний през януари тази година, но вчера Спортният арбитражен съд в Лозана излезе с решение за съкращаването й на 15 месеца. Така от 26 април 2017 година тя може да се върне на корта.


"Аз получих 24-месечно наказание, въпреки че от ITF искаха и настояваха да бъда отстранена за 4 години. Смятам, че CAS носи своята обективност в света на спорта за разлика от ITF, която не уведоми спортистите за добавените препарати в забранителния списък. Можеше да се направи много, за да се предотврати този случай и не се отнася само за мене", каза още бившата №1 в света.


Шарапова уточни, че не е спирала да тренира през всичкото това време, въпреки че заниманията й са имали съвършено различен характер.


"Разбира се, тренирах, но по съвсем различен начин - все пак не се готвех за участия в турнири. Просто тренирах всеки ден с мисълта, че един ден ще се върна отново. Занимавах се със себе си и се чувствах добре. Но въпреки че не играех, не съм прекарвала много време у дома. Имах си други задачи, пътувах. Правех такива неща, за които не съм имала време. Нито един ден не го почувствах като почивен ден", разказа още Шарапова.


Източник: Спортал



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион