01/03
06.06.2016 13:55

Над 300 души участваха на Воля за спорт в Ивайловград

Видян 1520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повече от 300 души се събраха на спортната площадка в кв. Дружба в Ивайловград, за да се включат към националните състезания за хора с увреждания Воля за спорт. Мероприятието бе открито от тв водещата Нина Хамилтън, която покани на сцената кмета на града Диана Овчарова да даде старт на състезанията.


"В живота винаги има трудности, но когато човек има воля, трудностите са нищо", каза г-жа Овчарова и пожела хубаво настроение на всички.


И докато отборите се разпределяха за надпреварите по крос, баскетбол, тенис на маса, канадска борба, шах, бадминтон, лъчезарната Джина Стоева вдигна на крака игрището с пъстра китка от песни. Само за секунди, цялата тревна площ извън игрището  се изпълни с хора, които дори заформиха хоро.


Специален гост на събитието бе параолимпиецът Михаил Христов:


"Занимавам се със спорт от пет години и за тези години станах три пъти световен шампион, надявам се и тук сред малките състезатели да има такива, които ще прославят България един ден", каза той от сцената и събра всички деца заедно да играят футбол и да се надбягват. Днес той замина на европейско първенство в Италия.


Най-забавната част от мероприятието бе с най-малките участници, които имаха задача да нарисуват любимия Ивайловград. И тъй като публиката чрез своите аплодисменти не успя да определи кой е победителят, всички 30 малчугани си тръгнаха с медали. Награди имаше и от бизнесдамата и Мисис България Катя Роуз, която е родена в малкото китно градче. По време на награждаването тя зарадва една от победителките в дисциплините с тоалет от Роуз Фешън Хаус.


Певиците Весела Маринчева и Рени от Х Фактор поздравиха гостите за финала на Воля за спорт.


Медийно партньорство оказват Нова тв, kmeta.bg, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg,no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, Търговски вестнк, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.


Снимки: Воля за спорт и Хайлайф



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.