Свързани новини

16.12.2015 16:02

Дисциплинарната комисия извади Литекс от А група

Видян 1437 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз извади Литекс от А-група. Решението бе взето единодушно, след като играчите на оранжевите напуснаха терена в края на първото полувреме на мача срещу Левски в събота. Припомняме, че при резултат 1:0 в полза на ловчанлии главният мениджър Стойчо Стоилов нахлу на терена и нареди на играчите да се прибират в съблекалнята.



   Клубът е наказан и със санкция от 20 000 лв, а президентът Трифон Попов получи глоба от 15 000 лв. Футболистите на Литекс не понесоха наказания. Оранжевите имат 7-дневен срок за обжалване пред Апелативната комисия. Отборът на Левски пък бе наказан със затваряне на Сектор Б на стадион Георги Аспарухов за две срещи и един мач на закрити врата.
„Не сме избрали възможността, не сме имали избор между няколко варианта. Текстът на член 28 е логически завършен. Откакто аз съм председател на Дисциплинарната комисия, никой от ръководителите на БФС не ми се е обаждал да ми казва как кое да се случва. Може би ръководството отчита, че Дисциплинарната комисия си върши работата добре. Лично аз съм юрист и не бих допуснал някой да ми каже какво да взема като решение. В момента, в който някой ми каже такова нещо, аз не съм се оженил за Дисциплинарната комисия, мога да си замина“, заяви председателят на ДК към БФС Юрий Кучев.
Участието на Литекс в турнира за Купата на България също е под въпрос. Предстои събиране на Спортно-техническата комисия на БФС. Също така все още не ясно какво ще се случи с точковия актив на тима, спечелен до момента в шампионата. Очаква се развитие по въпроса в идните дни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.