25.03.2015 17:03

Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА – не щат да гасят бездънни задължения

Видян 1250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Акционерите на ЦСКА Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков се отказаха от придобиването на пълната власт в отбора. Това те сториха с декларация, само седмица след като на пресконференция заедно с мажоритарния собственик на клуба Александър Томов дадоха да се разбере, че ще има смяна на властта в клуба. Тогава бяха поставени цели пред треньорското ръководство спечелването на шампионската титла, в резултат на което Стойчо Младенов си тръгна от клуба, а на кормилото на отбора застана Галин Иванов.


„С настоящето заявяваме категоричния си отказ да участваме повече във фарса, който мажоритарният собственик на ЦСКА разиграва от началото на 2015 година. В момента се прави опит да ни бъде прехвърлена само финансовата отговорност, което означава погасяване на всички стари задължения на клуба“, гласи изявлението на Инджов и Манджуков.


Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров определи действията на двамата бизнесмени като „тъпа и гнусна игра“. Той предположи, че атаката най-вероятно е насочена персонално към президента на армейците Александър Томов. „Работим по резервния план и смятам, че ще се справим“, коментира Тодоров.


ЦСКА има срок до 31 март да изплати 800 000 лв. задължения, като в противен случай отборът остава без лиценз за А група и евротурнирите.


Играчите също бяха притеснени от новината. „Явно отиваме към фалит след всичко това, което става. Имаше някаква светлина в тунела, но тази новина ни изненада и притесни. Не знаем кой ще тренира следобед, с оглед на новата ситуация в клуба“, коментираха пред Гонг играчи на червените, пожелали анонимност.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева