Свързани новини

28.11.2014 15:57

Двама родни национали в мерника на Лацио

Видян 1592 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианският гранд Лацио следи с голям интерес двама от големите таланти в нашето първенство, предаде Джанлука ди Марцио, който е специалист №1 по трансферите на Апенините.


Единият е в обектива на „римските орли” още от лятото. Това е Кирил Десподов от Литекс. Нападателят на оранжевите е бил трансферна цел на Лацио още преди няколко месеца. Тогава спортният директор на римският гранд Игли Таре се бе разбрал с играча, но от ръководството на Литекс показа документ според който играчът е подписал професионален контракт. След това „оранжевеите” поискаха близо милион за таланта, който по това време беше под 18 години. Това спря трансфера тогава, но лациалите продължават да се интересуват от юношеския национал и не са се отказали от привличането му.


Вторият е централният защитник на Лудогорец и националния отбор Георги Терзиев, който преди два дни донесе точката с Ливърпул в Шампионската лига с гол в 88-ата минута, предаде Спортал. 22-годишният бранител е разписа за 2:2, като се реваншира за незадоволителното му представяне при предния двубой от групите в Швейцария срещу Базел (0:4).


През последните месеци Терзиев имаше няколко травми, които му попречиха да покаже най-доброто от него, но според специалистите именно той ще бъде дълги години централен защитник на националния тим.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей