23.08.2010 17:07

ЦСКА изпревари Реал и Интер за новия Меси

Видян 1575 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чуждестранният легион на ЦСКА набъбна до цели 10 души, след като 19-годишният аржентински халф Лукас Езекил Трекаричи направи първа тренировка вчера. Талантът, който преди 4 сезона е обявен за новия Лео Меси, за последно се е подвизавал във втородивизионния испански Понферадина, където е даден под наем от Уракан (Арж). Техничарят, оценяван на приблизително 3 милиона евро, е играл още във втория тим на Севиля, второразредния Леганес и легендарния аржентински Ривър Плейт. Той има испански и италиански паспорт, а точно преди 13 месеца вкарва гол за националния отбор на гаучосите до 20 години на турнира в Тулон (Фр). За младока наскоро устата си правеха европейските грандове Реал Мадрид, Интер и Арсенал.


"Парафирам за 3 сезона, по-добре тук – в ЦСКА, отколкото в Сегунда дивисион в Испания. Идвам заради титлата и Лига Европа", заяви Трекаричи при появата си на сутрешното занимание на ЦСКА в хотелски комплекс Царско село.


Интересен факт е, че презимето на мултинационалния аржентинец е взето от Библията. Езекил, което означава Бог подкрепява, се казва ерусалимският пророк на заточениците във Вавилон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.